Υλικά :
1 πακέτο φύλλο χωριάτικο για πίτες ή σπιτικό χωριάτικο φύλλο
1 κιλό μοσχάρι
2 πράσινα φρέσκα κρεμμύδια
2 μεγάλα κρεμμύδια
3 ντομάτες
1 μαρούλι
100 γρ. φέτα τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι
Σημείωση : ΄Όλα τα υλικά τα κόβουμε σε κομμάτια μικρά και τις ντομάτες τις περνάμε από τον τρίφτη.
Εκτέλεση :
Τσιγαρίζουμε το κρέας, αφού το αλατοπιπερόσουμε και το αφήνουμε να βράσει με λίγο νερό μέχρι να είναι έτοιμο. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε για λίγο ακόμα.
Σ΄ένα ταψί απλώνουμε το φύλλο της πίτας και βάζουμε τη γέμιση. Κλείνουμε με το επάνω φύλλο και ψήνουμε την πίτα στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το φύλλο.
1 πακέτο φύλλο χωριάτικο για πίτες ή σπιτικό χωριάτικο φύλλο
1 κιλό μοσχάρι
2 πράσινα φρέσκα κρεμμύδια
2 μεγάλα κρεμμύδια
3 ντομάτες
1 μαρούλι
100 γρ. φέτα τυρί
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι
Σημείωση : ΄Όλα τα υλικά τα κόβουμε σε κομμάτια μικρά και τις ντομάτες τις περνάμε από τον τρίφτη.
Εκτέλεση :
Τσιγαρίζουμε το κρέας, αφού το αλατοπιπερόσουμε και το αφήνουμε να βράσει με λίγο νερό μέχρι να είναι έτοιμο. Προσθέτουμε και τα υπόλοιπα υλικά και βράζουμε για λίγο ακόμα.
Σ΄ένα ταψί απλώνουμε το φύλλο της πίτας και βάζουμε τη γέμιση. Κλείνουμε με το επάνω φύλλο και ψήνουμε την πίτα στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το φύλλο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου