Υλικά : (ανά μερίδα)
1 γλυκοπατάτα
1 καρότο
3 μπουκέτα μπρόκολο
Αλάτι
Πιπέρι
1 σφηνάκι ελαιόλαδο
Κατσικίσιο τυρί
Οδηγίες :
Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 220 βαθμούς.
Καθαρίζουμε τη γλυκοπατάτα και το καρότο και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Τα βάζουμε σ΄ένα πήλινο ατομικό σκεύος, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο.
Ψήνουμε στους 220 βαθμούς για 30 λεπτά, γυρίζοντας τις πατάτες ανά διαστήματα.
Τα βγάζουμε από τον φούρνο και προσθέτουμε το μπρόκολο.
Συνεχίζουμε το ψήσιμο για 15 λεπτά επί πλέον όλα μαζί τα λαχανικά.
Σερβίρουμε με κατσικίσιο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου