Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2016

DIY Βάζο Ευχών

diy-vazo-me-eyxes-image

΄Ολες οι ευχές μαζεμένες σ΄ένα γυάλινο βάζο! Ένα δώρο για μας, για το σπίτι, για τους φίλους τώρα που έρχονται Χριστούγεννα. Σκεφτείτε τα πιο τρελά σας όνειρα, τους στόχους σας που θέλετε να πραγματοποιήσετε, βάλτε τα στο βάζο ευχών και τοποθετήστε το κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ας μην ξεχνάμε πως τα καλύτερα δώρα είναι αυτά που έχουμε μέσα στην καρδιά μας. Σωστά?

Πώς το έκανα!

΄Εφτιαξα δύο ετικέτες στο κομπιούτερ με το word και τις τύπωσα.

diy-vazo-me-eyxes-image3

Τις έκοψα

diy-vazo-me-eyxes-image4

Κόλλησα μία ετικέτα στο καπάκι του βάζου και μία μπροστά.

diy-vazo-me-eyxes5

diy-vazo-me-eyxes-image6


 Τύλιξα μία κορδέλα στην κορυφή του βάζου, έγραψα τις ευχές μου σε μικρά χαρτάκια, τα δίπλωσα, τα έβαλα μέσα στο βάζο. ΄Εβαλα έναν στυλό ώστε να συνεχίζω να γράφω και άλλες ευχές όλο το χρόνο.


 Το τοποθέτησα κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο δίπλα στη φάτνη.

diy-vazo-me-eyxes-image2

Μπορείτε να φτιάξετε τις ετικέτες που σας αρέσουν, να το στολίσετε όπως εσείς θέλετε φτάνει να ταιριάζει με τη διακόσμηση του σπιτιού σας ή των αγαπημένων σας προσώπων, γιατί το βάζο ευχών θα μείνει μόνιμα σε μία θέση της αρεσκείας σας και μετά τις γιορτές για όλο τον χρόνο.

Εγώ σκέφτομαι να το τοποθετήσω πάνω στο γραφείο μου.

Του χρόνου λοιπόν τέτοιον καιρό, που θα ετοιμάζεστε να στολίσετε πάλι το σπίτι για τις γιορτές, θα ανοίξετε το βάζο, θα βγάλετε από μέσα τα χαρτάκια με τις ευχές, θα δείτε ποιες έχουν πραγματοποιηθεί και θα ξαναρχίσετε με νέες ευχές, νέα όνειρα, νέους στόχους.

 Καλές Γιορτές και…..may all of your wishes and dreams come true!

ioanna-signature-image
Ιωάννα
Ιωάννα

Γειά σας! Ελπίζω να βρείτε έμπνευση από τις συνταγές μου, τις diy δημιουργίες διακόσμησης και οργάνωσης σπιτιού. Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου