Τετάρτη, Νοεμβρίου 23, 2011

Συνέντευξη στο typologos.com

Συνέντευξη στον Νίκο Μόσχοβο:
 
Μονάχα ένα χαμόγελο μένει στο διάβα του χωροχρόνου του θεάτρου λέει η ηθοποιός, στιχουργός και blogger, Ιωάννα Μπαλτσάκη (φωτογραφία του Φώτη Οικονόμου) σε συνέντευξη, που μας «ταξίδεψε» σε μέρη μακρινά, αλλοτινά κι αγαπημένα.
Ξαναγεννιέται τονίζει  η ίδια από τις στάχτες, ξανά, ξανά και ξανά δίνοντας πάντοτε το καλύτερο ως ηθοποιός. Σε μια εποχή δύσκολη για όλους κατορθώνει να μένει αληθινή , ώστε  να μοιράζεται με τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του www.typologos.com τα συναισθήματά της:
Οι καιροί είναι δύσκολοι και η ανεργία μαστίζει κυριολεκτικά τους ηθοποιούς. Πόση δύναμη τελικά θα πρέπει να έχει τώρα ο κάθε καλλιτέχνης ή καλλιτέχνιδα για να χαρίζει το φως στους άλλους;

Με την ερώτηση αυτή μου δίνεις την ευκαιρία να «καταρρίψω» έναν μύθο που επικρατεί, ότι η ζωή του καλλιτέχνη είναι δημοσιότητα, φήμη και χλιδή. Αυτό -όμως -που έχουμε επιλέξει να κάνουμε εκτός από την βιοποριστική του δυσκολία, συνεπάγεται πάντοτε μεγάλη ψυχική και σωματική δύναμη, ώστε οι προσωπικές καθημερινές μας δυσκολίες και ανασφάλειες να μην βγαίνουν προς τα έξω. Όσοι λοιπόν δεν ανήκουν σε κυκλώματα και παρεούλες, ειδικά τώρα, χρειάζεται να έχουν ακόμα περισσότερη δύναμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ TYPOLOGOS.COM (ΚΑΝΤΕ CLICK ΕΔΩ)



Ιωάννα
Ιωάννα

Γειά σας! Ελπίζω να βρείτε έμπνευση από τις συνταγές μου, τις diy δημιουργίες διακόσμησης και οργάνωσης σπιτιού. Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου