Υλικά :
1 κιλό μοσχάρι
1 φλυτζάνι τσαγιού ρύζι γλασέ
σέλινο
μαιντανό
3 καροτα
2 κρεμμύδια ξερά
1 κρεμμυδάκι χλωρό
2 πατάτες
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτελεση :
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα καρότα, τα κρεμμύδια και τις πατάτες σε μικρά κυβάκια. Ψιλοκόβουμε το μαιντανό και το σέλινο. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε πολύ καλά το μοσχάρι και την ώρα του βρασμου αφαιρούμε τον αφρό που δημιουργείται. Αφού έχει μαγειρευτεί το κρέας ρίχνουμε τα λαχανικά μας, το ρύζι, το αλάτι, το πιπέρι και το λάδι και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να είναι έτοιμη.
1 κιλό μοσχάρι
1 φλυτζάνι τσαγιού ρύζι γλασέ
σέλινο
μαιντανό
3 καροτα
2 κρεμμύδια ξερά
1 κρεμμυδάκι χλωρό
2 πατάτες
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο
Εκτελεση :
Καθαρίζουμε και κόβουμε τα καρότα, τα κρεμμύδια και τις πατάτες σε μικρά κυβάκια. Ψιλοκόβουμε το μαιντανό και το σέλινο. Σε μια κατσαρόλα βράζουμε πολύ καλά το μοσχάρι και την ώρα του βρασμου αφαιρούμε τον αφρό που δημιουργείται. Αφού έχει μαγειρευτεί το κρέας ρίχνουμε τα λαχανικά μας, το ρύζι, το αλάτι, το πιπέρι και το λάδι και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να είναι έτοιμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου