Υλικά :
4 τορτίγιες
½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1/3 κούπα κόκκινο κρασί
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2-3 κόκκους μπαχάρι Αλάτι
Πιπέρι
1 πρέζα τσίλι
1 πρέζα τριμμένο τζίντζερ
½ κούπα ελαιόλαδο
1 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος
1 κ.σ. τοματοπελτέ
Ντοματίνια κομμένα στα δύο
100 γρ. φέτα τυρί
200 ml κρέμα γάλακτος
Οδηγίες :
Ετοιμάζουμε τη σάλτσα με τον κιμά βάζοντας όλα τα υλικά (εκτός από τις τορτίγιες, τα ντοματίνια, τη φέτα και την κρέμα γάλακτος)
Βουτυρώνουμε το ταψί.
Στη μέση κάθε τορτίγιας βάζουμε σάλτσα κιμά, από πάνω ντοματίνια και από πάνω φέτα που την τρίβουμε με τα χέρια μας. Διπλώνουμε τις τορτίγιες και τις βάζουμε στο ταψί.
Στην κατσαρόλα που μαγειρέψαμε τον κιμά προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε με το υπόλοιπο του κιμά και ρίχνουμε από πάνω από τις τορτίγιες.
Ψήνουμε στους 200 oC μέχρι να ροδίσουν οι τορτίγιες.
Σερβίρουμε με ρύζι πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου